Tiimimme ja asiantuntijamme

Nina Kurola
Partneri, toimitusjohtaja
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

Nina inspiroituu johtamisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, elinikäisestä oppimisesta ja kasvusta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtajien, johtoryhmien, hallitusten ja organisaatioiden toiminnan analysoimisesta ja kehittämisestä.

Lue lisää

Jaakko Norilo
Partneri, hallituksen puheenjohtaja
Tekniikan diplomi-insinööri (DI)

Jaakon tausta on kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa. Hänellä on syvällinen ja laaja-alainen kokemus johdon konsultoinnista. Viimeisten 15 vuoden aikana hän on syventänyt osaamistaan erityisesti johdon valmentamisessa. Jaakko on aikaisemmin työskennellyt johdon suorahaussa sekä erilaisissa linjaorganisaation rooleissa Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää

Minna Tervo
Partneri
Liikuntatieteiden tohtori (LitT)

Minnan kiinnostuksen alueet ovat tieteessä, valmentamisessa ja liiketoiminnassa – ihmisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Hänen erikoisalaansa ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, stressinhallinta ja hyvinvointiteknologia.

Lue lisää

Susanne Valkeakari
Asiantuntijakumppani
Filosofian Maisteri (FM)

Susannen missio on oppia, miten voimme tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia yksin, vuorovaikutuksessa ja systeemeissä. Hän haluaa tuoda opit käytännönläheisesti kaikkien saataville, jotta meistä kukin voi toimia tavalla, joka vaalii sekä omaa että yhteisöjen hyvinvointia.

Lue lisää

Advisory Board jäsenemme

Taavi Heikkilä
Advisor

Vuorineuvos Taavi Heikkilällä on yli 30 vuoden kokemus kaupan ja palveluiden alalta, sen eri johtotehtävistä. Hän on tunnettu erityisesti työhyvinvoinnin kehittäjänä ja vankkumattomana tukijana ymmärtäen sen merkityksen organisaation asiakaspalveluun, jaksamiseen ja houkuttelevuuteen.

Lue lisää

Paula Miettinen
Advisor
MBA; BSc

Paula toimii advisor-roolissa brändiin, markkinointiin, myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen litityen. Paulalla on yli 20 vuoden kokemus B2b markkinoinnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta tietoliikennetoimialalla.

Lue lisää