Tiimimme ja asiantuntijamme

Nina Kurola
Partneri, toimitusjohtaja
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

Nina inspiroituu johtamisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, elinikäisestä oppimisesta ja kasvusta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtajien, johtoryhmien, hallitusten ja organisaatioiden toiminnan analysoimisesta ja kehittämisestä.

Ennen Evolvin perustamista Nina on työskennellyt partnerina yhdessä maailman johtavista ylemmän johdon suorahaku- ja johtamisen kehittämisen yhtiössä sekä liikkeenjohdon konsultoinnin tehtävissä suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Hänen mottonsa kehittämisessä on: ”Katsotaan asioita ”inside out” ja tähdätään pysyvään positiiviseen muutokseen.”

Jaakko Norilo
Partneri, hallituksen puheenjohtaja
Tekniikan diplomi-insinööri (DI)

Jaakon tausta on kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa. Hänellä on syvällinen ja laaja-alainen kokemus johdon konsultoinnista. Viimeisten 15 vuoden aikana hän on syventänyt osaamistaan erityisesti johdon valmentamisessa. Jaakko on aikaisemmin työskennellyt johdon suorahaussa sekä erilaisissa linjaorganisaation rooleissa Suomessa ja ulkomailla.

Jaakko on inspiroiva ja suoraan asiaan menevä yhteistyökumppani, jonka piinkova ammattitaito, vahva läsnäolo ja aktiivinen vuorovaikutteisuus tekevät kerta toisensa jälkeen ison vaikutuksen – kuten myös hänen konsultointinsa ja valmennuksensa nopeat ja pysyvät tulokset.

Minna Tervo
Partneri
Liikuntatieteiden tohtori (LitT)

Minnan kiinnostuksen alueet ovat tieteessä, valmentamisessa ja liiketoiminnassa – ihmisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Hänen erikoisalaansa ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, stressinhallinta ja hyvinvointiteknologia.

Minnalla on yli 20 vuoden kokemus valmennuksesta sekä tieteellisestä tutkimustyöstä liikuntafysiologian, ravitsemuksen, ylikuormittumisen ja hyvinvointiteknologian parissa. Hänet tunnetaan näiden aiheiden suosittuna luennoitsijana, puhujana ja huippuvalmentajana. Minnalle on sydämen asia kannustaa ihmisiä löytämään heidän oman tapansa pitää huolta tärkeimmästä työkalustamme, kehostamme.

Susanne Valkeakari
Asiantuntijakumppani
Filosofian Maisteri (FM)

Susannen missio on oppia, miten voimme tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia yksin, vuorovaikutuksessa ja systeemeissä. Hän haluaa tuoda opit käytännönläheisesti kaikkien saataville, jotta meistä kukin voi toimia tavalla, joka vaalii sekä omaa että yhteisöjen hyvinvointia.

Kaikupohjaa hän ammentaa yli 20 vuoden kokemuksesta ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen, kuten johtajien resilienssin sekä johtoryhmätyöskentelyn, parissa. Hän uskoo omakohtaisen oivaltamisen voimaan ja tukee koko henkilökohtaisen potentiaalin löytämistä ja käyttöönottoa. Susanne auttaa löytämään oman polun osana tiimiä ja navigoimaan merkitykselliseen päämäärään mielekkäällä tavalla.

Advisory Board jäsenemme

Taavi Heikkilä
Advisor

Vuorineuvos Taavi Heikkilällä on yli 30 vuoden kokemus kaupan ja palveluiden alalta, sen eri johtotehtävistä. Hän on tunnettu erityisesti työhyvinvoinnin kehittäjänä ja vankkumattomana tukijana ymmärtäen sen merkityksen organisaation asiakaspalveluun, jaksamiseen ja houkuttelevuuteen.

Hänen johtamansa organisaatio sai myös TEM:in Vuoden hyvä työnantaja palkinnon ja Heikkilä valittiin ansioistaan työhyvinvoinnissa vuoden johtajaksi vuonna 2012.
Taavi motivoituu erityisesti esimiestoiminnan ja johtamisen kehittämisestä sekä sen keskeisestä merkityksestä organisaatioiden menestykseen.

Paula Miettinen
Advisor
MBA; BSc

Paula toimii advisor-roolissa brändiin, markkinointiin, myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen litityen. Paulalla on yli 20 vuoden kokemus B2b markkinoinnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta tietoliikennetoimialalla.

Paula inspiroituu teknologian mahdollisuuksista, innovaatioista, kestävästä kehityksestä, johtamisen kehittämisestä etenkin etä-ja hybridtyössä ja jatkuvasta oppimisesta. Paula on ennakoiva ongelman ratkaisija, empaattinen ihmisten johtaja ja luova strategi.