Evolv on johdon kokonaisvaltaisen kehittämisen huippuasiantuntija.

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa kokonaisvaltaista yritysjohdon kehittämistä ja valmennusta. Vahvistamme asiakkaidemme johtamista sekä fysiologisia ja psyykkisiä voimavaroja arvopohjaisesti. Hyödynnämme työssämme uusinta tutkimustietoa sekä varmistamme kehityksen suunnan ja tulokset luotettavan mittaamisen ja data-analytiikan avulla.

Evolv on huhtikuussa 2019 oman alansa arvostettujen asiantuntijoiden perustama yritys. Keskitymme johtamisen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti. Autamme asiakkaitamme menestymään liike-elämässä ja elämään merkityksellistä elämää.

Me olemme johdon kokonaisvaltaisen kehittämisen, mittaamisen ja seurannan huippuasiantuntijoita.

Tiimimme ja asiantuntijamme

Nina Kurola
Partneri, toimitusjohtaja
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

Nina inspiroituu johtamisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, elinikäisestä oppimisesta ja kasvusta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtajien, johtoryhmien, hallitusten ja organisaatioiden toiminnan analysoimisesta ja kehittämisestä.

Lue lisää

Jaakko Norilo
Partneri, hallituksen puheenjohtaja
Diplomi-insinööri (DI)

Jaakon tausta on kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa. Hänellä on syvällinen ja laaja-alainen kokemus johdon konsultoinnista. Viimeisten 15 vuoden aikana hän on syventänyt osaamistaan erityisesti johdon valmentamisessa. Jaakko on aikaisemmin työskennellyt johdon suorahaussa sekä erilaisissa linjaorganisaation rooleissa Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää

Saara Remes
Asiantuntijakumppani
Käyttäytymistieteilijä (KM)
Psykoterapeutti

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
― Aristotle

Viisaat johtajat haluavat oppia tuntemaan itsensä paremmin, sillä onnistumisen eväät ja esteet löytyvät pohjimmiltaan itsestä. Saaran erityisosaamista on auttaa arvostavalla tavalla jokaista asiakastaan löytämään yksilölliset psyykkiset voimavaransa ja ennen kaikkea– ottamaan ne käyttöön. Monipuolinen psyykkisten resurssien käyttö edistää henkistä hyvinvointiamme ja sillä vahva merkitys myös fyysisen aktiivisuuden edistäjänä. Tasapaino näiden kahden välillä ennustaa hyvää suorituskykyä.

Lue lisää

Tero Knuutila
Asiantuntijakumppani
Kauppatieteiden maisteri (KTM)
liikunta- ja hyvinvointivalmentaja

Teron kiinnostuksen alueet ovat liiketoiminnassa, liikuntafysiologiassa, sekä valmentamisessa.

Teron ammatillisena intohimona on kehittää työyhteisöissä niiden organisaatiokulttuuria ja tekemistä siten, että nämä tukevat ammattilaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, lisäävät organisaation voimavaroja, ja tuovat työyhteisöön niin kustannussäästöjä kuin kasvupohjaa.

Lue lisää

Neuvonantajamme

Taavi Heikkilä
Advisor
Kauppatieteiden maisteri

Vuorineuvos Taavi Heikkilällä on yli 30 vuoden kokemus kaupan ja palveluiden alalta, sen eri johtotehtävistä. Hän on tunnettu erityisesti työhyvinvoinnin kehittäjänä ja vankkumattomana tukijana ymmärtäen sen merkityksen organisaation asiakaspalveluun, jaksamiseen ja houkuttelevuuteen.

Lue lisää

Paula Miettinen
Advisor
MBA; BSc

Paula toimii advisor-roolissa brändiin, markkinointiin, myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen litityen. Paulalla on yli 20 vuoden kokemus B2b markkinoinnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta tietoliikennetoimialalla.

Lue lisää

Evolv Oy
Metallimiehenkuja 10
02150 Espoo

contact@evolv.fi