Sovellus

EVOLV Leadership Diamond™ App

EVOLV Leadership Diamond™ App on henkilökohtainen digitaalinen Timanttivalmennnusväline. Valmennuksesi on interaktiivisen tavoitteellista ja varmistaa siten tuloksellisen matkasi.

R

Aseta tavoitteesi

Varaa sinulle sopivat valmennusajat

Valmistaudu ja suorita sovittuja tehtäviä

Kommunikoi valmentajatiimisi kanssa

h

Perehdy kehittyviin kartoitustuloksiisi

Seuraa kokonaisvaltaista hyvinvointisi kehitystä

Lataa Sovellus

Sovelluksen käyttäminen vaatii valmennusohjelman aloituksen. 

Käyttöönotto

Sovelluksen onnistunut käyttöönotto edellyttää EVOLV-valmennusohjelman aktivoimista. Saat sovelluksen käyttöösi ottamalla suoraan yhteyttä valmennustiimiimme, jotka ovat valmiita auttamaan aktivointiprosessissa. Aktivointi on suunniteltu olemaan suoraviivaista ja helppoa, tavoitteenamme on varmistaa, että saat mahdollisimman sujuvan alun käyttökokemuksellesi. Kun EVOLV-valmennusohjelma on aktivoitu, se tarjoaa kattavan tuen valmennettavalle coaching-ohjelman aikana.

Ohjelma on suunniteltu tukemaan valmennettavien henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä, tarjoten heille tarvittavat työkalut ja resurssit tavoitteidensa saavuttamiseksi. Tämän ainutlaatuisen ohjelman avulla voimme tarjota yksilöllistä tukea kullekin valmennettavalle, varmistaen, että he voivat hyödyntää sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla omassa kehityspolussaan.